måndag 8 juli 2013

Betygsätt gärna min blogg

Om ni tycker om min blogg så skulle jag bli jätteglad om ni ville betygsätta den på sidan nedan. Kommer jag upp på 10-i-topp-listan får jag mer läsare och det blir roligare att uppdatera. Betygsätter gör ni här: http://www.vibyggerhus.se/i-ett-hus-i-skogens-bryn/ Är det något ni vill se bilder på i bloggen så kommentera gärna nertill så fixar jag det :-)

3 kommentarer:

  1. Jag bor oxå i en villa Kalmar. Tror jag skrev ngn kommentar precis när ni började bygga :) Hur har ni gjort med inredningen i hallen?

    SvaraRadera
  2. Tack för din kommentar! Hallen är en enda röra än så länge och jag har tyvärr inga planer för den ännu. Just nu står det bara överblivna möbler där. Hur har ni gjort? Jag tar gärna emot tips!!! Har ni klädkammare nere eller inte? Vi har det tyvärr inte :-(

    SvaraRadera
  3. Hej Erica!

    Jag följer din blogg och skrev ngt inlägg tidigare. Vi ska oxå bygga en villa Kalmar som kommer att levereras imorgon. Känns helt overkligt att efter 1½ års väntan så har dagen äntligen kommit.
    Jag är väldigt nyfiken på hur ni har fått till det inomhus. Jag skulle gärna vilja se lite mer bilder på hur ni löst allt. De flesta bilderna inomhus är väldigt inzoomad på en specifik lösning. Skulle vara roligt att se lite mer övergripande på de olika rummen.
    Bra blogg för övrigt! :-)

    SvaraRadera