måndag 1 juli 2013

Kostnad övervåning

Inklusive material, snickare, målare, rörläggare, kakelsättare och elkillar så slutade summan för övervåningen på ganska exakt 600.000. Då ska tilläggas att vi inte lyft en spik själva där uppe. Allt är klart med undantag av trappräcke, ledstång och badkar. Snickaren har gjort räcken som han förhoppningsvis sätter upp nu i veckan. Badkar får vänta för nu är pengapungen tömd och vi plockade ut det sista från bankkreditivet idag till de sista fakturorna. Sötebrödsdagarna är över och guldbyxorna är i trasor :-) Men, vi har ett väldigt fint hus och i morgon kommer en värderingsman från banken. Spännande!

3 kommentarer:

  1. Vi bygger Vill Kalmar i Åre just nu, med inflyttning om 3 veckor. Hade hoppats att övervåningen skulle vara billigare att inreda än 600'. Därför hade det varit roligt att se planlösning och bilder ifrån er övervåning!

    SvaraRadera
  2. Tack för din kommentar! Vi hade också hoppats på lite billigare, typ de 500 tusen som säljaren sa att det brukar kosta. Jag förstår iofs att en säljare drar till med minimipris för att man inte ska få kalla fötter. Ska se om jag hittar vår planlösning. Vi ritade den själva och är mycket nöjda. Det blev två sovrum på ca 11,5 kvm och ett kontor på kanske 10. Ett stort badrum och två små klädkammare samt allrum. En krypvind och tre smuttar utefter taket där vi kan förvara saker.

    SvaraRadera
  3. Hej

    Vi har köpt en villa Kalmar som levereras 150121.

    Vi önskar goda råd om övervåningen.

    Mvh Peter och Katherine Eriksson.

    SvaraRadera