söndag 4 augusti 2013

Målning pågår

Nu har vi satt igång ordentligt med målningen. Inser att det kommer att ta tid. Lång tid! Vet ännu inte hur vi ska komma åt gavelspetsar och takkupa. Eftersom vi har altan kommer vi inte åt med skylift. Eller? Vi är inte så sugna på att bygga en extra höjd på ställningen heller, den är hög som den är. Jag är dessutom höjdrädd, så jag kliver varken på stegar eller ställningar. I varje fall så målar vi på så gott vi kan och hoppas bli färdiga till vår Turkietresa i slutet av september. Skulle kännas extremt skönt att vara klara till dess!

2 kommentarer:

  1. Här händer det saker;) Ni har ju hunnit lika långt som oss. Vi har fått lämna tillbaka ställningen så nu är det stege som gäller. Har hört att en del plockar bort några takpannor för att kunna stå på läkten när de ska måla takkupan. / Petra

    SvaraRadera
  2. Please, I'm new in Sweden and I'm needing an information.

    I want to make changes at home to put 'klinker' and 'kakel', but the shopping store said they just deliver in front of my house and I have to carry inside the 85 packages of 'klinker' and 'kakel'.

    How can I get help to find someone to carry inside? I'm 63 years old and with problems in my back which makes impossible to carry haevy things. And I have to save the packages until october when the work will be made.

    Thank you.
    Dlin

    SvaraRadera