lördag 25 maj 2013

Förvaring

Vi var lite oroliga att Villa Kalmar bjöd på för lite förvaringsutrymme, så vi har gjort vad vi kan för att utnyttja alla småytor. Det blev två ganska rymliga klädkammare, tre isolerade "smygar" och en oisolerad liten krypvind. Smygarna sväljer oväntat mycket så vi ska nog slippa "magasinera" hos våra föräldrar ;-)





3 kommentarer:

  1. Hej!
    Vad kul att få läsa om ert husbygge :) Vi går i tankar och bygga hus, en villa Kalmar.Ska på besök nr 2 imorgon hos Smålandsvillan för att få gå in i villa Kalmar.

    Är ni nöjda med Smålandsvillan? Höll kalkylen de gjorde åt er?Något du saknar i huset som inte följde med?

    Så kul att jag hittade din blogg :)
    /Kajsa

    SvaraRadera
  2. Hej! Kul att du hittat hit. Kalkylen har inte hållit. Men det beror på kringkostnader som sprungit iväg. Huset kostade ju vad det kostade, resten var svårare att kalkylera. Vi är mycket nöjda, hittills, med vårt val av Smålandsvillan och Kalmar. Jag saknar dock klädförvaring i samband med entrén/hallen. Detta fanns tidigare men togs bort för något år sedan till förmån för större toalett. Det blir en prövning att få till skor och ytterkläder på ett snyggt sätt. Hojta gärna till om du ser någon smart lösning! För övrigt finns inget mer att önska på huset :-) Lycka till med val av hus! Bloggar du själv?
    Mvh Erica

    SvaraRadera
  3. Kul att ni har ordnat med vindsutrymme. Det har vi också funderat på, men vår säljare sa att det var svårt. Tycker också det är snålt med förvaring och funderar på smarta lösningar. Vi bor i Åre och har massor med prylar. Vi ska hänga på ett kallförråd/groventré utanför tvättstugan. Men känns som att det spelar inte någon roll hur mycket förråd man har, de räcker aldrig...
    /Anna-Karin

    SvaraRadera